Haberler

Dizilerin Gözde Kenti Gaziantep

Sanayi, Ticaret ve Kültür Şehri Gaziantep, Dizi Filmlerin de Gözdesi Haline Geldi. Geçtiğimiz Yıllarda Şehirde Çekilen Bazı Filmlerden Sonra Son Yıllarda Başlayan Dizi Furyasından Gaziantep'te Nasibini Aldı. Kurtlar Vadisi Dizisinin Bazı Bölümlerinin de Çekildiği Gaziantep'te Son Yıllarda Zerda, Yabancı Damat İsimli Diziler Çekildi. Gaziantep Son Olarak Ezo Gelin İsimli Dizinin Çekimlerine Ev ...

Sanayi, ticaret ve kültür şehri Gaziantep, dizi filmlerin de gözdesi haline geldi. Geçtiğimiz yıllarda şehirde çekilen bazı filmlerden sonra son yıllarda başlayan dizi furyasından Gaziantep'te nasibini aldı. Kurtlar Vadisi dizisinin bazı bölümlerinin de çekildiği Gaziantep'te son yıllarda Zerda, Yabancı Damat isimli diziler çekildi. Gaziantep son olarak Ezo Gelin isimli dizinin çekimlerine ev sahipliği yapıyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Sever'in oynadığı dizinin çekimleri Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine bağlı Doğanpınar kasabasında devam ediyor.

Gaziantep'in dizi filmlerin çekildiği sete dönüşmesinden memnun olan vatandaşlar, "Diziler sayesinde kentimizin tanıtımı yapılıyor. Ancak bizim isteğimiz bölge kültürünün de en iyi şekilde yansıtılmasıdır" dediler.

(ST-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title