Haberler

Dizilerde Ara Transferler

Yeni Yayın Döneminde Hangi Diziye Hangi Ünlü İsim Transfer Edildi?

YENİ YAYIN DÖNEMİNDE HANGİ DİZİYE HANGİ ÜNLÜ İSİM TRANSFER EDİLDİ?

Ekranların polisiye dizilerinden "Arka Sokaklar"da Zeynep'le Murat'ın nikâhı sırasında yaralanan Başkomiser Rıza istirahate ayrılmıştı. İlker İnanoğlu, Rıza Baba görevine dönene kadar onun yerine bakmak üzere yeni tayin olan Komiser Engin olarak ekranlara gelmeye başladı.

Devrim Nas

Ekranların tek hastane dizisi olan "Doktorlar"a da yeni bir isim katıldı. Estetikçi Arslan olarak ekrana gelen Devrim Nas, daha önce "Melekler Adası"nda Hasan olarak ekrana gelmişti. Yakışıklı estetikçi Arslan'ın gelmesiyle hastanede bir huzursuzluk başladı. Çünkü Arslan, başta Ela olmak üzere tüm genç kadınlara kur yapıyor.

Korel Cezayirli

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun yaşamının konu alındığı "Köprü"ye bir özel harekât subayı katıldı. Daha önce "Kod Adı" dizisinde öldürülen otellerin sahibinin oğlu Selim Alada€ olarak ekrana gelen Korel Cezayirli, bu defa Yüzbaşı Akın Zeybek olarak sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Ege Aydan

"Kavak Yelleri"nin Murat'ı Ege Aydan, "Yaprak Dökümü"nün yeni bölümlerinde değişik bir rolle hayranlarının karşısına çıkıyor. Ali Rıza Bey'in, Oğuz'dan boşanması için kızı Leyla'ya tuttuğu avukat olarak ekrana gelen Aydın, özellikle Asmalı Konak'taki Yaman karakteriyle hâlâ hafızalarda.

Serhat Tutumluer

"Sahra" ve "Erkekler Ağlamaz" dizilerinden tanınan Serhat Tutumluer, yeni yayın döneminde İstanbul'a taşınan "Ezo Gelin"de otel sahibi Kadim olarak ekrana geliyor. İstanbul'a gelen Ezo'nun, çalıştığı otelin sahibi olan Kadim'le yıldızı hiç barışmıyor.

Özgür Özberk

"Ezo Gelin"in ara transferlerinden birisi de Özgür Özberk. Özberk, geçen yayın döneminde "Kod Adı"nda Komiser Can'dı. Genç oyuncu "Ezo Gelin"de Kadim'in kardeşi Nedim olarak ekrana geliyor.

Gürgen Öz

"Avrupa Yakası" daha önceleri de yaptığı değişikliklerle kadrosunu yenilemişti. Peker Açıkalın, Tolga Çevik ve Hasibe Eren'i kadrosuna katan dizi Açıkalın'la yolları ayırdı. Ancak yeni döneme "Makina" programındaki performansıyla parlayan Gürgen Öz'ü kattı. Öz, diziye kapıcı dairesine yeni taşınan Cesur'u oynuyor.

Binnur Kaya

"Avrupa Yakası"nın bir diğer transferi de "Yabancı Damat"taki oyunuyla dikkatleri çeken Binnur Kaya oldu. "Yabancı Damat"ta Nazire'yi oynayan Kaya, "Avrupa Yakası"nda hayranlarının karşısına kendisini moda ikonu zanneden, derginin yarısını satın alan, Türkiye'nin 14. zengininin kızı Şahika olarak geliyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title