Haberler

Diyarbekirspor Ne Sevindi Ne de Üzüldü

Spor Toto 3. Lig 3. Grup Takımlarından Diyarbekirsopr’da Payasspor deplasmanından elde edilen 1 puan sevinçte yaratmadı üzüntü de.Diyarbekirspor teknik direktörü Ahmet Duman, Payasspor karşısında istedikleri sonucu aldıklarını ama 1 puana sevinmediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup Takımlarından Diyarbekirsopr'da Payasspor deplasmanından elde edilen 1 puan sevinçte yaratmadı üzüntü de.

Diyarbekirspor teknik direktörü Ahmet Duman, Payasspor karşısında istedikleri sonucu aldıklarını ama 1 puana sevinmediklerini söyledi. Duman, "Biz bu maça en az 1 puan almak için çıkmıştık. Rakibimiz de kaybetmemek için mücadele etti. İki takımın arzuladı bir sonuç oldu. Karşılaşma başladığı gibi sona erdi ve taraftarlar sahadan 1'e puanla ayrılmış oldular. Doğrusunu söylemek gerekirse biz bu sonuca ne sevindik ne de üzüldük. Ama deplasmandan 1 puanla dönmek iyi bir sonuçtur" dedi.

Hedeflerinin play off olduğunu belirten Duman, bu hedefi yakalamaları için en az 3 galibiyet elde etmeleri gerektiğini vurguladı. Duman, "Biz biran önce matematiksel olarak play off'u garantilemek istiyoruz. Bu nedenle ligde kalan maçlarımızdan en az 9 puan çıkarmak istiyoruz. 3 maçta alacağımız 9 puan play off'u garantilememize yetecektir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Duman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title