Haberler

Diyarbakırsporlu Taraftarlar Futbol Federasyonu Temsilciliği

İstiklal Marşı Okundu

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

Diyarbakır'daki taraftarlar ve dernekler birlikleri, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nu protesto etmek amacıyla Futbol Federasyonu Diyarbakır Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bırakarak protesto etti. Taraftarlar Çanakkale Şehitleri anma günü nedeniyle saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı okudu.

Diyarbakırspor taraftar ve dernekler birlikleri bugün ortak bir basın açıklaması yaparak, Futbol Federasyonu Diyarbakır Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı. Taraftarlar Birliği lokali önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik taraftar gurubu Ofis Ekinciler Caddesinden yürüyerek, Gevran Caddesi üzerinde bulunan Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü önüne kadar yürüdü. Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi ile Bursaspor aleyhinde tezahüratlar yapan taraftarlar adına basın açıklaması yapan Ali Yılmaz, federasyonun Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında çifte standart uygulayarak Diyarbakırspor'un mağdur edildiğini söyledi. Bursa'daki maçta yaşanan olaylar, atılan ırkçı tezahüratlara federasyonun göz yumduğunu belirten Yılmaz, "Bursa'daki maçta siyasi, bölücülük kokan tezahüratlar yapılmış, onlarca taraftarımız yaralanmış, bu kadir vahim olaylara rağmen federasyon, Bursaspor'u ödüllendirmiş, Diyarbakırspor'a ise ağır cezalar vererek, Diyarbakır'da çıkacak olaylara davetiye çıkarmıştır. Federasyon tek taraflı ceza uygulamasına giderek bu olaylardan Diyarbakırspor'u sorumlu tutmuştur ve Diyarbakırspor'a ağır cezalar veren federasyon, 3 puanı da maç oynanmadan, emek ve alın terimizi hiç sayarak masadaki lobisini kullanarak 3 puanı tepside Bursaspor'a ikram etmiştir. Dünyanın neresinde görülmüştür, bu da yetmezmiş gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına, İstanbul bölgesi hakemi MHK'nın tetikçisi sabıkalı, Diyarbakır düşmanı Hüseyin Göçek'i vermiştir, bu çok düşündürücüdür. 87'nci dakikada maçı tatil etmesinden belli değil midir?" dedi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'ı da hakemlik yaptığı dönemlerde Diyarbakırspor'a karşı art niyetli olduğu iddiasında bulunan Yılmaz, "Eski sabıkalı şimdiki MHK'nin başkanlığını yapan Oğuz Sarvan, şimdide vasıflı kuklalar kullanarak Diyarbakırspor'a olan art niyetini açık bir şekilde belli etmektedir. Diyarbakırspor sahipsiz değildir. Biz basta Futbol Federasyonu'nu, MHK'yı, Oğuz Sarvan'ı ve Diyarbakırspor'un puanlarını alın terini gasp eden art niyetli hakemleri Allah'a havale ediyoruz ve kulüpleri adil davranmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü önünde, Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir dakikalık saygı duruşunda bulunan taraftarlar, daha sonra da İstiklal Marşı'nı okudu. Federasyon Bölge Müdürlüğü kapısına siyah çelenk bırakan taraftar dernekleri temsilcileri Ramazan Tugay, Zülküf işlek ve Ali Yılmaz, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title