Haberler

Diyarbakırlılar Vakfı, Üsküdarlı Vatandaşları İftarda Buluşturdu

Üsküdar’daki binlerce vatandaş, Diyarbakırlılar Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen boğaz manzaralı iftar programında oruçlarını açtı.

Üsküdar'daki binlerce vatandaş, Diyarbakırlılar Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen boğaz manzaralı iftar programında oruçlarını açtı.

Diyarbakırlılar Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Üsküdar Sahilindeki iftar çadırında binlerce vatandaşa iftar yemeği verdi. Dakikalar öncesinden İstanbul Boğazı manzaralı iftar masalarındaki yerlerini alan vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte tuttukları oruçları dualarla açtılar. İftara CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanı sıra çok sayıda Diyarbakırlı iş adamı da katıldı.

"KARDEŞLİĞİN ZİRVE YAPTIĞI BİR AKŞAMI YAŞIYORUZ"

İftar programında vatandaşlara hitap eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmadınız davetimize icabet ettiniz, bu güzel iftar soframızın bereketine bereket katınız hepinize teşekkür ediyorum. Üsküdarımız bir kültür şehri, bir tarih şehri, aynı zamanda bir hoşgörü ve ramazan şehri. Bu akşam bu iftar soframızda kardeşliğin, dostluğun zirve yaptığı bir akşamı yaşıyoruz. Bu güzel iftar sofralarını hayırsever iş adamlarımızın kanaat önderlerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın katkılarıyla yapıyoruz. Bu iftar programımızın hazırlanmasında katkısı bulunan çok değerli dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

BARIŞ VE HUZUR OLGUSUNA VURGU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ise, "Ramazanın bütün yurttaşlarımıza, bütün Türkiye'ye ve dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Umuyorum ki çok daha güzel günlerde barış ortamında, huzur ortamında bir arada olacağız ve ramazan ortamlarını beraber paylaşacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hilmi Türkmen İstanbul Üsküdar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title