Haberler

Diyarbakır: Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Diyarbakırspor, ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarına başladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Diyarbakırspor, ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde Seyrantepe Spor Kompleksi'nde gerçekleşen antrenman, koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Güç toplama ve kondisyon hareketleriyle sona eren idman, yaklaşık 2.5 saat sürdü. İdmana sakat olan Sinan Turan katılmazken, yeşil-kırmızılı ekipte morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Eriş, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynayıp kazandıkları Karşıyaka maçıyla moral bulduklarını belirterek, "Diyarbakırspor olarak, zor günlerin verdiği moral bozukluğunu üzerimizden çabuk atıp, çok kritik bir maç kazanmıştık. Bizim için çok iyi oldu. Artık daha da güçlenerek daha başarılı bir futbol sergileyip galibiyet serimizi devam ettirebilmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Karşıyaka galibiyeti geride kaldı. Şimdi önümüzde hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği Oftaşspor maçı var. Bugün itibarıyle idmanlarımıza başladık. Hafta içi ağırlıklı olarak teknik ve taktik çalışması yapacağız. Diyarbakır gibi mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcak havada özverili çalışan futbolcularımı kutlarım. Deplasmanda oynayacağımız maçımızın hazırlaklarını perşembe akşamına kadar kentimizde sürdürüp, cuma günü de Ankara'ya gitmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title