Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Diyarbakırspor'da Transfer Çalışmaları Sürüyor.

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

Kocaelispor ile olan sözleşmesini fesheden sol kanat oyuncusu Ersin Güreler'in yanı sıra Gaziantepspor'un kiralık oyuncular listesine koyduğu Engin Öztonga'nın da Diyarbakırspor'a yakın olduğu, bu oyuncularla sürdürülen görüşmelerin sonuçlanma aşamasına geldiği ifade edildi. 2 futbolcunun da Diyarbakırspor'da oynamaya sıcak bakması, transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. Denizlisporlu Hüseyin Kartal ve Samsunspor'da kiralık oynayan Çaykur Rizesporlu Gökhan Kaba için beklemede olan Diyarbakırspor, forvet hattı için Kocaelispor'dan ayrılma kararı alan Özgür Karakaya'nın da üzerinde duruyor. Bu futbolcunun da, Ankaragücü ile anlaşamaması halinde Yeşil-kırmızılı ekibe gelmek istediği öğrenildi.

Pazartesi günü Yeşil-kırmızılı takımın kampına giderek teknik heyetle bir araya gelecek olan Başkan Ahmet Aydın'ın, Teknik Direktör Bahri Kaya ile yapacağı görüşmeden sonra transfer edilecek oyuncuların netlik kazanacağı bildirildi.

Öte yandan yönetim kurulu, futbolcuların biriken alacaklarından 800 bin YTL'yi bugün akşam saatlerinde hesaplara yatırdı. Kalan paranın ise, pazartesi günü futbolculara çek vermek suretiyle çözüme kavuşturulacağı kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title