Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor taraftarları, hafta sonu takımlarını desteklemek için Mardin'e gidiyor.

Diyarbakırspor Taraftar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, hafta sonu takımlarının hayati bir maç oynayacağını, bu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmamak için yüzlerce kişiyi Mardin'e götüreceklerini söyledi.

Bu maçın Diyarbakırspor için çok önemli olduğunu anlatan İşlek, şöyle konuştu: "Taraftarlarımız bize müracaat etti, biz de onlara araba temin ettik. Hep birlikte konvoy halinde Mardin'e gideceğiz. Biz takımımızın gidişatını beğeniyoruz. Bunun için de sonuna kadar futbolcularımızın yanındayız. Taraftarlarımızı Mardin'e davet ediyoruz. Gelsinler, Diyarbakırspor'u şahlandırsınlar, sahada yalnız bırakmayıp destek versinler. Bizim için bundan sonra birlik ve beraberlik günleri başlıyor. Takımımız nerede ise biz de orada olacağız. Onu Süper Lig'e çıkarmak için her şeyi yapacağız. Bununla beraber şunu da söylemek istiyorum, artık centilmenlik bizim için ön planda gelecektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title