Haberler

Diyarbakır Sürpriz Peşinde

Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Eden Diyarbakırspor, Yarın Evinde Oynayacağı Sakaryaspor'u Gözüne Kestirdi. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, 'Takımımız, Çantada Keklik Olmadığını Gösterecek' Dedi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, yarın evinde oynayacağı Sakaryaspor'u gözüne kestirdi. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, "Takımımız, çantada keklik olmadığını gösterecek" dedi.

Diyarbakırspor, Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor maçı için tesislerinde kampa girerek maç saatini bekliyor. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, şampiyonluk mücadelesi veren Sakaryaspor'u yenmek istediklerini belirterek, "Diyarbakırspor, çantada keklik olmadığını sahada rakibini yenerek gösterecektir. Her şeyimizle bu maça kilitlendik. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızla birkaç toplantı yaptık. Ligdeki durumumuzun ve hedefimizin ciddiyetini anlattık. Pazar günü rakibimizi yenerek, ligde bir çıkış yapmak istiyoruz. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. 90 dakika boyunca futbolcularımız, teknik heyetimiz ve taraftarlarımızı büyük ciddiyet içerisinde olmalıdırlar" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın kaptanı Serkan Özsoy ise, "Rakibimizin biraz büyük konuşuyor. Biz büyük maçların takımıyız. Küçük görülmek aksine bizleri fazlasıyla kamçılayacaktır. taraftarlarımızın büyük desteğiyle rakibimizi yeneceğiz" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor Genel Kaptanı Salih Akçadağ da, tüm taraftarların maça gelmesi için bilet fiyatlarını ucuz tuttuklarını ifade ederek, "Bizim için önemli olan takımımızın galip taraftarımızın maça gelmesidir. Bilet fiyatlarını kale arkası 1, maraton 2, kapalı 5 VİP tribün ise 10 YTL'den satılacaktır. Taraftarlarımızın bilet konusunda zorluk çekmemesi için stat etrafında seyyar bilet satış noktaları kurduk" diye konuştu.

(MG-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title