Haberler

Diyarbakır protokolü halkla bayramlaştı

Diyarbakır protokolü, bayramlaşma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Diyarbakır protokolü, bayramlaşma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

DSİ sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, kaymakamlar, askeri erkan, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte protokol, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak Kurban Bayramlarını kutladı. Bayramlaşma etkinliğinde bir konuşma yapan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır halkının Kurban Bayramını kutladıklarını söyledi. Vali Güzeloğlu, "Bugün burada aynı ortamı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz, şehit ve gazi derneklerimizin değerli yöneticileri, hizmet etmekten büyük bir şeref duyduğumuz peygamberler ve sahabeler şehri aziz Diyarbakır'ın güzel insanları mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramı, birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak ederken bu bayramın başka ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi ile dünyaya huzur, barış ve kardeşlikler getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Böylesi güzel birlik ve beraberlik ortamında en büyük zenginliğimiz olan bu birlik ve beraberliğimizin tıpkı bayram olduğu gibi her zaman gelişerek devam etmesini diliyorum. Diyarbakır'dan bir bayramı idrak ederken şüphesiz huzur ve güven ortamında bayramı yaşarken en değerli varlıklarını canları ile bu huzur ve güven ortamını, devlet ve bütün kutsal değerleri bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Eren Bülbül ve Yasin Börü de anıldı

Vali Güzeloğlu, 11 Ağustos 2017'de Maçka'da teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül ve kurbanlık et dağıtırken teröristlerce katledilen Yasin Börü ile bombalı saldırıda hayatını kaybeden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat'ın oğlu Eren Şahin Eronat'ı da andı. Vali Güzeloğlu, "Trabzon'da evladımız Eren Bülbül'ün şehadet günü bugün rabbim mekanını cennet melekleri yoldaş eylesin Eren'e. Yine aramızda bulunan milletvekilimiz Oya hanımefendinin yine aynı PKK ihanetinin Diyarbakır'da gerçekleştirdiği hain bombalı saldırıda yanındaki arkadaşları ile şehadete eren Eren'e ve yine bir Kurban Bayramında Diyarbakır'da fakir ve gariplere yardım ederken, onların kapısını çalarken, aynı ihanet şebekeleri tarafından şehit edilen Yasin Börü'ye de rabbim rahmet eylesin. Her üçü şahsında bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Program daha sonra basına kapalı devam etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
title