Haberler

Diyarbakır: Pkk Sitesine Mahkeme Engeli

Terör örgütü PKK'nın "Halk Savunma Güçleri" adı altındaki HPG internet sitesine erişim mahkeme kararıyla engellendi.

Terör örgütü PKK'nın "Halk Savunma Güçleri" adı altındaki HPG internet sitesine erişim mahkeme kararıyla engellendi.

Günlük olarak PKK'ya yönelik güvenlik güçlerinin operasyonlarını, yaşanan çatışmalar ve sonuçlarının aktarıldığı "www.hpg-online.com" sitesine Türkiye'den erişim 3 Temmuz'dan itibaren mahkeme kararıyla engellendi. PKK'nın irtibat merkezi tarafından geçtiği güncel haberlerin yanı sıra, örgüt üyelerine ait resimler, portreler, video görüntüleri, güncel yazılar ve kitapların yanı sıra, örgütün tüm faaliyetlerini kamuoyuna açıklanan sitede, örgüt fotoğrafları, ölen teröristlerin fotoğrafları, örgütün yaptıkları eylemlerle ilgili konuların yer aldığı sitenin bugünden itibaren yayınına son verildi.

Güvenlik güçleri tarafından yapılacak olan operasyonları önceden detaylarıyla veren site, örgüt elemanlarını uyarı nitelikte haberler yapıyordu. Sitede ayrıca, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın daha önce yaptığı açıklamalar ve avukat görüşmelerine yer veriyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title