Haberler

Diyarbakır: Jandarma Bölge Komutanı Çıtak'ın Silvan Ziyareti

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ni Ziyaret Eden Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Celal Çıtak'a Vatandaşlar Üzüm İkram Etti.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'ni ziyaret eden Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Celal Çıtak'a vatandaşlar üzüm ikram etti.

Tuğgeneral Celal Çıtak, ilk olarak Kaymakam Veysel Beyru ile Emniyet Müdürü Kemal Şahin'i makamlarında ziyaret etti. Ziyareti sırasında çalışmalar hakkında bilgi alan Komutan Çıtak, Silvan'ın tarihi mekanlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Atatürk Evi, Selahaddin-i Eyyubi Camii ve Silvan Kalesi'ni gezerken vatandaşlarla sohbet eden Çıtak'a üzüm ikram edildi. Tuğgeneral Celal Çıtak, yaklaşık 1 saat kahvede görüştüğü vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlar, tütüncülükle geçindiklerini ifade ederek, tütüne getirilen kota sisteminden ve destek görememekten şikayet etti. Bunun üzerine Komutan Çıtak, bölgede daha önce tütüncülükle uğraşan çiftçilerin alternatif olarak üzüm üreticiliği yapılabileceğini söyledi.

Komutana ziyaretinde Kaymakam Veysel Beyru, Jandarma Binbaşı Alay Komutan Vekili Ali Fuat Göçer, İlçe Jandarma Komutanı İlker Şimşek, Emniyet Müdürü Kemal Şahin, Kütüphane Müdürü Mualla Atalay ve askerler eşlik etti. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçen Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Celal Çıtak'ın, buradan helikopterle Diyarbakır'a gideceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title