Haberler

Diyarbakır Freni Boşalan Tır, 5 Katlı Binanın 2 Katına Girdi

Diyarbakır'da freni boşalan market malzemesi yüklü TIR, 5 katlı binanın 1'inci ve 2'nci katına girdi.

Diyarbakır'da freni boşalan market malzemesi yüklü TIR, 5 katlı binanın 1'inci ve 2'nci katına girdi. TIR sürücüsünün son anda araçtan atladığı kaza sonucunda büyük maddi hasar meydana gelirken, şans eseri yaralanma ve can kaybı meydana gelmedi.. Yenişehir İlçesinde Toplu Konut sitesinde bir markete malzeme götüren TIR bugün sabah saatlerinde freni boşalınca 5 katlı binanın 1 ve 2'nci katına çarparak, evlerin içine girdi. Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı kazada, sürücünün son anda araçtan atladığı öğrenildi. Tonlarca ağırlıkta olan TIR'ın çarptığı evlerde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Binanın 2'nci katındaki oturma odasında da hasarın oluştuğu kaza sonrası, olay yerine gelen itfaye ekipleri TIR'ı çıkarmak için çalışma başlattı. Ekipler tırın hızını kesen ağacı da kesmek zorunda kalırken, polis olayla ilgili tutanak tuttu.

Kaza sırasında TIR'ın çarptığı evlerin birinde oturan gazeteci Dara Aldığ, büyük bir gürültü ile uyandığını belirterek, Saldırı veya patlama olduğunu düşündüm. Sonra odamdan çıkınca mutfağıma TIR girdiğini gördüm. Neyseki şoför son anda kendisini araçtan atmış ve ağaç hızını kesmiş. Normalde bu tür olayları biz yazarız. Ancak bugün benim başıma geldi. Kötü bir durummuş dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title