Haberler

Diyarbakır: Duyarlılığı Arttırmak İçin Organlarını Bağışladı

Diyarbakır'ın Lice İlçesi Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Elif Ganime Aygün, Vatandaşların Organ Bağışı Konusunda Duyarlı Olmaları İçin Tüm Organlarını Bağışladı.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi Devlet Hastanesi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Elif Ganime Aygün, vatandaşların organ bağışı konusunda duyarlı olmaları için tüm organlarını bağışladı.

Daha önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli iken, Bakanlık tarafından "zorunlu hizmet kapsamında" Lice Devlet Hastanesi'ne atanan kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Elif Ganime Aygün, vatandaşların organ bağışı konusunda duyarlılığını arttırmak için organlarını bağışladı. Opr. Dr. Aygün, Diyarbakır'ın organ bağışı konusunda ülke genelinde örnek teşkil edecek bir il konumuna gelmesi gerektiğini ifade ederek, "Organ bağışı, görmeyen bir insanın görmesini ya da hayatını diyaliz cihazına bağlı olarak sürdüren bir böbrek hastasının hayata dönmesini sağlar. Bir kişi, organlarını bağışlayarak birçok insana yaşama şansı verebilir. Vatandaşlarımızın bağışlayacağı her bir organ, makineye bağlanan hastalara yeni bir hayat, yeni bir başlangıç, yeni bir şans olacaktır. Gelin, onlara yeni bir şans tanıyalım ve organ bağışına öncülük edelim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title