Haberler

Diyarbakır: Diyarbakırspor Yönetim Kurulu'nda Görev Dağılımı Yapıldı

Diyarbakırspor'un bugün yapılan kongresinin ardından göreve gelen yeni Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı.

Diyarbakırspor'un bugün yapılan kongresinin ardından göreve gelen yeni Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı.

Diyarbakırspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, yaptığı ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre, 2006-07 futbol sezonunda 2. Lig A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor'da Servet Can başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı şöyle oluştu:

"2. Başkan: Şaban Keskin, Futbol Şube Sorumlusu: İsmet Türker, Genel Sekreter ve İdari İşler Sorumlusu: Nurullah Edemen, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: İrfan Türk ve İsmet Türker, Stat, Taraftar ve Protokol Sorumlusu: Mahmut Bozbay, Şeyhmus Ceylan ve Fahrettin Akyıl, Mali İşler ve Kaynak Artırma Sorumlusu: Serdar Ay, Altyapı Sorumlusu: Aydın İldiz, Salon Sporları Sorumlusu: Nurullah Edemen ve Serdar Ay, Dış İlişkiler Sorumlusu: Fahrettin Akyıl ve Salim Güler."

Diyarbakırspor'da Transfer Komitesi ise, Servet Can, Şaban Keskin, Nurullah Edemen, Mahmut Bozbay ve İsmet Türker'den oluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title