Haberler

Diyarbakır: Diyarbakır'daki Patlama

Diyarbakır'da, Kalorifer Kazanının Patlaması Sonucu Kısmen Çöken Askeri Lojmandaki Enkaz Kaldırma Çalışmaları Sırasında 3 Kişinin Cesedine Ulaşıldı.

Diyarbakır'da, kalorifer kazanının patlaması sonucu kısmen çöken askeri lojmandaki enkaz kaldırma çalışmaları sırasında 3 kişinin cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgilere göre, saat 08.30 sıralarında 7. Kolordu Komutanlığı'na bağlı Kurtoğlu Lojmanları'nda bulunan 5 katlı Şahinkaya Apartmanı'nın kalorifer kazanında meydana gelen patlama sonucu bina kısmen çökmüştü. Enkaz altından çıkarılan 2'si erkek, 6'sı bayan ve çocuk olmak üzere 8 kişi yaralı olarak kurtarılmıştı. Yaralıların Diyarbakır Askeri Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken, Genel Kurmay Doğal Afet Kurtarma Taburu ekiplerinin de katıldığı enkaz kaldırma çalışmaları sırasında 3 cesede ulaşıldı. Cesetlerin, 7. Kolordu Komutanlığı'nda görevli bir üsteğmenin eşi olan Halime ve çocukları Kana ile Azat Polat'a ait olduğu öğrenildi.

Bu arada, gözaltına alınan kalorifer kazanı ustasının serbest bırakıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title