Haberler

Diyarbakır'dan Iğdır ve Bursa'daki Çocuklara Yardım

Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Iğdır ve Bursa’da bulunan kelebek hastası çocuklara ilaç yardımında bulundu.

Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Iğdır ve Bursa'da bulunan kelebek hastası çocuklara ilaç yardımında bulundu.

Yeni ismi ile hizmet vermeye devam eden Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yardıma muhtaç kelebek hastası çocukların yanında olmaya devam ediyor. Dernek, Iğdır ve Bursa'dan kendilerine ulaşan kelebek hastası iki çocuğa ilaç ve sargı bezi yardımında bulundu. Konu ile ilgili bilgi veren Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır, derneklerinin isminin değiştiğini fakat işleyişin değişmediğini söyledi. Çalışır, "Derneğimizin ismini değiştirerek daha fazla hastamıza ulaşmayı hedefledik. Bu kapsamda bizlere Iğdır ve Bursa'dan ulaşan kelebek hastası çocuklarımıza ilaç ve sargı bezlerini yolladık. Biz çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Iğdır Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title