Haberler

Diyarbakır'da Yapımı Biten Stadın İsmi Yeni Diyarbakır Stadı Oldu

Güncelleme:

Diyarbakır'da yapımı tamamlanan 33 bin kişilik stadın yeni ismi, Yeni Diyarbakır Stadı oldu.

Diyarbakır'da UEFA standartlarındaki modern projesi, konfor ve modernlik açısından Türkiye'nin sayılı, bölgenin de en büyük stadyumu olan 33 bin kişi kapasiteli stadyumun ismi belli oldu. Ali Gaffar Okkan, Mezopotamya gibi isimler tartışılırken, Spor Bakanlığı'nın her şehirde olduğu gibi burada da şehir isminden yana karar alarak Yeni Diyarbakır Stadyumu ismini verdiği bildirildi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK STADI OLACAK

UEFA standartlarındaki modern projesi, konfor ve modernlik açısından Türkiye'nin sayılı, bölgenin de en büyük stadyumu olacak 5 katlı yeni stadyumda 306 engelli aracı ve 84 otobüsün park edilebileceği 2 bin 340 araç kapasiteli otopark yer alacak. 126 milyon 632 bin liraya mal olacak stadın zemini doğal çim ve alttan ısıtmalı olacak. Bu arada açılış aşamasına gelen stat ilgi görmeye devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mezopotamya Diyarbakır Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (10)

wossss:

GAFFAR OKKAN OLMASI LAZIMDI . . . . .

12
0
yanıtYanıtla
Yeşil kırmızı kentinden:

ALİ GAFFAR OKKAN stadyumu olsaydı kıyamet mi kopardı? daha güzel olurdu daha yakışırdı. Diyarbakır halkı asla unutmayacak seni Elbet birgün ıssız kuytu köşelerden And olsun ki döneceğiz. .

10
0
yanıtYanıtla
Wwwww:

İsmi yanlış yazılmış Tayyip arena

2
5
yanıtYanıtla
HIRBO:

stadın adı bıjı tayyıp olmalıydı

1
3
yanıtYanıtla
Erey:

Amedspor var ya

0
1
yanıtYanıtla
SARAY TV VAR:

YAPILAN STADLAR ICERSINDE EN IYISI TRÜBÜN YAPISI DIK SAHAYA TRÜBÜNLER YAKIN SELCUKLU ISLAMI MIMARISI 8 KÖSELI OLARAK COK GÜZEL YAPILMIS

1
0
yanıtYanıtla
DEDE:

valla eyidir kahtalı mıçe olacak değil ya. . . .

1
0
yanıtYanıtla
laik ve medeni:

Diyarbakır ülkemizin güzel ve nadide şehirlerinden bir tanesidir.Herkes vazgeçse biz vazgeçmeyiz

1
0
yanıtYanıtla
Hanzoo:

Kim. Oynayacak takim yok

0
1
yanıtYanıtla
Murat demir:

Gerizekalimisin sen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title