Haberler

Diyarbakır'da Zehir Bataklığı Kurutuluyor

Diyarbakır’da terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla adından sıkça söz ettiren güvenlik güçleri, örgütün finans kaynağına da büyük darbe vurdu.

Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla adından sıkça söz ettiren güvenlik güçleri, örgütün finans kaynağına da büyük darbe vurdu. Kentte, 2017 yılının ilk 4 ayı içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda, tonlarca uyuşturucu ele geçirildi.

Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarına yönelik hem kent merkezinde hem de kırsalda peş peşe başarılı operasyonlar gerçekleştiren güvenlik güçleri, terörün finans kaynağı olan uyuşturucu bataklığını da kurutuyor. Uyuşturucuya yönelik özellikle geçtiğimiz yıl yoğunlaştırılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Diyarbakır Valiliği, bu yılın ilk 4 ayında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarının bilançosunu açıkladı. Açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, 23 ton 775 kilo 841 gram kubar esrar, 38 ton 683 kilo 89 gram toz esrar, 172 kilo 8 gram kenevir tohumu, 46,26 gram plaka esrar,

161,6 gram eroin, 341,89 gram kokain, 7 kilo 626 gram metamfetamin, 39 bin 426 adet uyuşturucu hap, 27 adet metamfetamin bazlı hap, 91 gram diğer uyuşturucu ve bir adet sentetik ecza ele geçirilmiştir. Halkımızın huzuru için uyuşturucu ve uyuşturucu madde ile mücadeleye güvenlik kuvvetlerimiz tarafından kararlılıkla devam edilmektedir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title