Haberler

Diyarbakır'da Yerel Yönetimler

Diyarbakır'ı Etkisi Altına Alan Kar Yağışı Yaşamı Olumsuz Yönde Etkilerken, Şehir Merkezinde Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor.

Diyarbakır'ı etkisi altına alan kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkilerken, şehir merkezinde kar temizleme çalışmaları sürüyor.

Bölgeyi etkisi altına alan kar yağışı sonrası şehir merkezinde temizleme çalışmaları başladı. Kar yağışından dolayı bölgede birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, birçok semtte içme suyu şebekeleri dondu. Sur Belediyesi bünyesinde oluşturulan kriz merkezince, yaşanan kar yağışı sonrası bir dizi çalışma başlatıldı. Sur Belediye Başkanı Vekili Bedri Turan ve başkan yardımcılarının da katıldığı kar temizleme çalışmaları sur içinin İnönü, Gazi ve Melikahmet caddelerinde başladı.

Çalışmaların aralıksız süreceğini belirten Sur Belediyesi Başkan Vekili Bedri Turan, özellikle Suriçi semtinde bulunan ana caddelerin kaldırımlarının aralıksız temizleneceğini, bunun için ise belediye hizmet binasındaki bütün personellerin bu çalışmaya katıldığını söyledi.

(FA-FA-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title