Haberler

Diyarbakır'da Uçucu Madde Bağımlısının Surlarda Sır Ölümü

Diyarbakır'da Tarihi Surların İçinde Bulunan Yaklaşık 10 Metrelik Burç Boşluğunda 19 Yaşındaki Hacı Duruk'un Cesedi Bulundu.

DİYARBAKIR'da tarihi surların içinde bulunan yaklaşık 10 metrelik burç boşluğunda 19 yaşındaki Hacı Duruk'un cesedi bulundu.

Bugün öğlen saatlerinde 155 Polis İmdat'ı arayan bir kişinin ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri, Sur İlçesi İnünü Caddesi Alaca Sokak yakınlarında bulunan tarihi surlardan düşen bir erkek cesedi buldu. İtfaiye ekipleri, burç girişindeki demir parmaklıkları spiral ile kesmek için uzun süre çaba harcadı. Daha sonra burç içerisine giren polis olay yeri inceleme ekipleri, cesedin Hacı Duruk'a ait olduğunu tespit etti. Ceset çevresinde yapılan incelemede ise bali poşetleri bulan polis, Hacı Duruk'un balli çektikten sonra 10 metrelik burç boşluğundan düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Polis, Hacı Duruk'un yaklaşık 6 saat önce ölmüş olabileceğini belirtti.

Burç içerisinde bir ceset olduğu haberinin duyulması üzerine çok sayıda vatandaş da yapılan çalışmaları merakla izledi. Vatandaşlar arasında çok sayıda küçük yaştaki çocukların olduğu görüldü.

Yapılan inceleme ve araştırmalardan sonra Hacı Duruk'un cesedi kesin ölüm nedenin tespiti için Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title