Haberler
Güncelleme:

Diyarbakır'da askeri tesise maket uçakla saldırı girişimi! Bakan Soylu'dan açıklama geldi

Diyarbakır'da 8. Ana Jet Üssü'nde aralıklarla 2 patlama yaşandı. Meydana gelen patlamalarla ilgili bilgilendirmede bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Çınar Saraç:

Maket uçakla saldırmışlar acaba obüslerimiz ile mi vurduk nasıl vurduk maketleri , yoksa f16 uçaklarımız mı vurdu

22
58
yanıtYanıtla
mert karakoc:

Ne Mutlu türküm diyene

51
11
yanıtYanıtla
Mustafa Bakkaloğlu :

Maket uçak dediğin makineli tüfeklerle yaylım ateşi açılarak düşen basit bir hava aracı. Kışlalarda sinyal karıştırıcı sistemler var her hangi bir yabancı hava aracı tespit edildiğinde bu sistemler açılıyor hava aracı ya olduğu yerde kalıyor yere otomatik iniş yapıyor yada direk yere çakılıyor. Üstte yorum yapan arkadaş kafasını böyle şeyle yormasın. Konu hakkında en ufak bir bilgisi yok ama fikri çok, nereden eleştireceğini şaşırmış :))

25
4
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

İki maket uçak mı bu kadar yaygara yaptırmış ? Allah korumuş , mazallah ya F35 gelse idi halimiz ne olurdu (?) Biz ne öğrendik "Asker uyumaz " bunu derken gereksinim olan uyuma olgusundan bahsedilmez , her zaman tetikte olunacağını ima eder . İnsan bazen çileden çıkıyor . Hani uçmuştuk , hani kıskanılıyorduk ? Korkarım yarın birgün çocuk simgesi olan uçurtmalarla da bomba atabilirler (!) Aman dikkat .

13
6
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Bu ülkenin ekmeğini yiyip nankörlük yapan hainlerin vatana ihanetten yargılanmaları lazım.

8
0
yanıtYanıtla
yorum ses:

bunları yapanları idam edeceksin

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title