Haberler

Diyarbakır'da Oks'ye Hazırlık Öğrencilerinin Moral Buluşması

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi'ne Bağlı 500 Evler, Peyas ve Huzurevleri Eğitim Destek Evlerinde Eğitim Gören 130 Öğrenci, Hafta Sonu Yapılacak Ortaöğretim Kurumları Sınavı (Oks) Sınavı Öncesi Moral Buluşmasında Bir Araya Geldi. Bulaşmaya Belediye Başkanı Zülküf Karatekin de Katılarak Öğrencilerle Halay Çekti.

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi'ne bağlı 500 Evler, Peyas ve Huzurevleri eğitim destek evlerinde eğitim gören 130 öğrenci, hafta sonu yapılacak Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) sınavı öncesi moral buluşmasında bir araya geldi. Bulaşmaya Belediye Başkanı Zülküf Karatekin de katılarak öğrencilerle halay çekti.

Kayapınar Belediyesi tarafından açılan eğitim destek evlerinde OKS hazırlığı yapan 130 öğrenci Peyas ve Huzurevleri eğitim destek evlerinde bir araya geldi. Öğrenciler aralarında oluşturdukları müzik guruplarıyla doyasıya eğlenirken eğlenceye Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, Başkan Yardımcısı Selahattin Dinç, Meclis üyeleri ve eğitim destek evlerindeki eğitmenler de katıldı. Öğrencilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, "Pazar günü yapılacak sınavda hepinize başarılar dilerim. Bu eğitim sürecinden sonra başarılı olacağınıza inanıyorum. Yeter ki kendinize inanın. Eğitim destek evlerinden verdiğimiz eğitim önemlidir. Bu eşitsizliğe rağmen başarılı olacağınıza inanıyorum: Bugün sınav öncesi moral bulmak için bir araya geldik. Yeter ki kendinize güvenin, azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. İmkansızı başaracağınızı inanıyorum. Bu emeğimizin sonucu sınavdan sonra birlikte başarıyı kutlayacağız" dedi.

Başkan Karatekin, daha sonra öğrencilerle birlikte halay çekerek öğrencilerle tek tek ilgilendi.

(RB-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title