Haberler

Diyarbakır'da Jandarmadan Uyuşturucu Madde ve Kaçakçılık Operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Yapılan Operasyonlarda Uyuşturucu Madde, Kaçak Sigara ve Tabanca Ele Geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak sigara ve tabanca ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir hatada yapılan faaliyetler kapsamında, 53 kilogram toz esrar, 41kilogram 540 gram kubar esrar, 348 paket kaçak sigara, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 14 adet fişek, 1 adet av tüfeği ile 10 ton kaçak meşe odunu ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili yakalanan 21 şüpheli şahıstan 2'si sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, haklarında arama kararı bulunan 11 şahıs ise yakalanmıştır" denildi.

Ayrıca Diyarbakır İli Çınar ilçesi TRT Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında, Van'dan İstanbul istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde, yurda yasa dışı yollardan girmeye çalışan Afganistan uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenlerin sınır dışı edilmek üzere Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildiği öğrenildi.

(ME-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title