Haberler

Diyarbakır'da 'İyi Niyet' Ziyareti

Vrupa Konseyi İyi Niyet Elçisi ve Uluslararası Af Örgütü Üyesi Bianca Jagger, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i Makamında Ziyaret Ederek, Kendisine Nevruz'da Provokasyonun Önüne Geçtiği İçin Teşekkür Etti.

vrupa Konseyi İyi Niyet Elçisi ve Uluslararası Af Örgütü Üyesi Bianca Jagger, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret ederek, kendisine Nevruz'da provokasyonun önüne geçtiği için teşekkür etti.

Nevruz'da katılımcıların arasına girdiğini ve duygulu anlar yaşadığını söyleyen Jagger, Hasankeyf'e giderek Umut Parkı'nın açılışına katılacağını ve Hasankeyf'i sular altında bırakacak Ilısu Barajı'nın Avrupa Birliği'nin tüm ilke ve prensiplerine aykırı olduğunu bir basın açıklaması ile dünyaya duyuracağını ifade etti.

Baydemir ise Nevruz kutlamasına katıldığı için teşekkürlerini sunduğu Jagger'a, Yeni Yaşam Atölyesi'nde üretilen çini bir tabakayı hediye etti.

(FA-FA-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title