Haberler

Diyarbakır'da Hint Keneviri Operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 50 milyon YTL olan 2 milyon 827 bin 356 kök Hint keneviri ele geçirilerek imha edildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından kent merkezinin yanı sıra Kocaköy, Hani ve Lice ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 50 milyon YTL olan 2 milyon 827 bin 356 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi Tarlalardan toplatılan Hint keneviri bitkileri imha edilirken olay ile ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada ise bir yolcuya ait 2 kilo 300 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan şüpheli şahısların adile mercilere sevk edildikleri öğrenildi.

(AYŞ-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title