Haberler

Diyarbakır'da Hande Yener'e Yoğun İlgi

Diyarbakır'da Hande Yener'e yoğun ilgi

Diyarbakır'da bir Alışveriş Merkezi (AVM), kuruluşunun 3'üncü yıl dönümünde sanatçı Hande Yener'i hayranlarıyla buluşturdu. Yoğun katılım sağlanan konserde sanatçı Yener, hayranlarıyla eserlerini hep birlikte söyledi.

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan bir AVM kuruluşunun 3'üncü yıl dönümünde 3 müşterisini çekilişle araba sahibi yaparken, ayrıca sanatçı Hande Yener'i de hayranlarıyla buluşturdu. Program, noter huzurunda düzenlenen araç çekilişiyle başladı. 3 talihlinin açıklandığı çekilişin ardından sanatçı Yener, AVM içerisinde bekleyen hayranlarıyla buluştu. En popüler şarkılarını seslendiren pop müziğinin sevilen ismi

Yener'e hayranları da hep bir ağızdan şarkılarına eşlik etti. Cep telefonlarını ellerinden düşürmeyen sanatçının hayranları aynı zamanda ' Diyarbakır'a hoşgeldin Hande', 'Popun kraliçesi Amed'e hoşgeldin' yazılı dövizi açtı.

Konseri sırasında konuşan Yener, Diyarbakır'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Konser, Yener'in seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hande Yener Diyarbakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title