Haberler

Diyarbakır'da güneşli havayı gören korona virüsü unuttu

Güncelleme:

- Diyarbakır'da güneşli havayı gören korona virüsü unuttu Tarihi Ulucami önünde oturan vatandaşlar, sosyal mesafe ve sigaraya yasağını deldi Diyarbakır'ın Sur ilçesinde vatandaşlar, güneşli havayı fırsat bilerek dışarı çıktı.

- Diyarbakır'da güneşli havayı gören korona virüsü unuttu

Tarihi Ulucami önünde oturan vatandaşlar, sosyal mesafe ve sigaraya yasağını deldi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde vatandaşlar, güneşli havayı fırsat bilerek dışarı çıktı. Tarihi Ulu Cami önünde oturan vatandaşların sosyal mesafe ve sigara yasağına uymadığı görüldü.

Türkiye'de korona virüs vaka sayılar ile ölümlerde artış yaşanması sonrası tedbirler bir bir açıklanmaya devam ederken, tedbirlere uymayan vatandaşların çokluğu, virüsün hızla yayılmasına neden oluyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında Diyarbakır'da geçtiğimiz haftalarda insan yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde sigara içilmemesi kararlaştırıldı. Kentin Sur ilçesinde bulunan ve vatandaşların yoğunlukta olduğu Gazi Caddesi ve tarihi Ulu Cami önünde toplanan vatandaşlar sosyal mesafe ve sigara içme yasağına uymadığı gözlendi.

20 yaş altı vatandaşların gün içerisinde 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasına uyulmadığı kentte 10.00 ila 13.00 saatleri arasından sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üzeri vatandaşların ise güneşli havayı görerek sokağa çıkıp sosyal mesafe kuralı ile sigara içme yasağına uymadan hareket ettiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Koronavirüs Diyarbakır Sur 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title