Haberler

Diyarbakır'da Futbol Turnuvası

DSİ 10. Bölge Müdürlüğü'nce düzenlenen halı saha futbol turnuvası törenle başladı.

DSİ 10 Bölge Müdürlüğü'nce, DSİ Eğitim ve Spor Tesisleri7nde düzenlenen halı saha futbol turnuvası Vali Yardımcıları Cemal Hüsnü Kansız, Zafer Engin, DSİ 10. Bölge Müdürü Turkay Özgür, TES-İş 2 Nolu Şube Başkanı Şükrü Kaçmaz, DSİSpor Başkanı Hasan Kılıç, bölge müdür yardımcılarının katılımıyla düzenlenen törende başladı.

Vali Yardımcısı Kansız, törende, böylesi güzel bir etkinlik içerisinde bulundukları için mutlu olduklarını belirterek, " Türkiye'nin önemli kuruluşların birisi olan DSİ yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra spor aktivitelerine de önem veren örnek bir kurumumuzdur. Bunun en önemli örneğini DSİ 10. Bölge Müdürlüğü sergilemektedir" dedi.

Engin de sporun temel amaçları olan kaynaşma ve dayanışma olgusunu yaşam içerisinde pratiğe dönüştüren kurum çalışanlarına teşekkür ederek, turnuvanın sporun temel amacına hizmet etmesini temenni ettiğini söyledi.

Özgür ise her yıl geleneksel hale geldikleri turnuvayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

DSİ olarak 4 sektörde çok büyük işler yaptıklarını ifade eden Özgür, şöyle konuştu:

"Bu sektörlerde büyük yatırımlar gerçekleştirirken gerçekten çok yoruluyoruz. Personellerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Diyarbakırımıza ve bölgedeki Batman, Siirt, Şırnak ve Mardin'de ciddi projeler kazandırmak için geceyi gündüze katmış bulunmaktayız. Bu tür spor organizasyonları ile personellerimiz hem dinlenmiş oluyor hem de derin bir nefes alıyor."

Turnuvada, Vali Yardımcıları Kansız ve Engin forma giydiği Valilik karması, DSİ 10. Bölge Müdürlüğü karmasını 5-3 yendi. 3 hafta sürecek turnuvada, 8 takım 2 grup halinde mücadele edecek.

Muhabir: Nurten Aslan

Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Hüsnü Kansız Hasan Kılıç Diyarbakır Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title