Haberler

Diyarbakır'da Et ve Süt Kurumuna 2 Adet Patlayıcı Atıldı

Diyarbakır'da Et ve Süt Kurumuna 2 adet patlayıcı atıldı Bahçe duvarını aşmayan patlayıcılar, 2 araçta hasara neden olduDİYARBAKIR - Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Et ve Süt Kurumuna 2 adet el yapımı patlayıcı atıldı.

Diyarbakır'da Et ve Süt Kurumuna 2 adet patlayıcı atıldı

Bahçe duvarını aşmayan patlayıcılar, 2 araçta hasara neden oldu

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Et ve Süt Kurumuna 2 adet el yapımı patlayıcı atıldı. Bahçe duvarını aşmayan patlayıcılar, park halindeki iki araçta hasara neden oldu. Bölgede operasyon başlatılırken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi'nde bulunan Et ve Süt Kurumunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 10.00 sıralarında, kuruma 2 adet el yapımı patlayıcı atıldı. Bahçe duvarını aşmayan patlayıcıların kaldırıma düşerek infilak etmesi sonucu park halinde bulunan 2 araç hasar gördü. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede incelemelerde bulunan polis, kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlattı. Operasyonda, bir şüpheli gözaltına alındı.

Bölgede operasyon sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyarbakır Yenişehir 3. Sayfa Haberler

title