Haberler

Diyarbakır: Çocuklardan Yeni Yıl Çağrısı

Diyarbakır Sur Belediyesi Çocuk Meclisi Tarafından Yeni Yıl Etkinlikleri Çerçevesinde, Çocuklar Dileklerini Yazdıkları Kağıtları Çam Ağacına İliştirip, Barış Dolu Bir Dünya Dileği ile Gökyüzüne Balon Uçurdu.

Diyarbakır Sur Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından yeni yıl etkinlikleri çerçevesinde, çocuklar dileklerini yazdıkları kağıtları çam ağacına iliştirip, barış dolu bir dünya dileği ile gökyüzüne balon uçurdu.

Sur Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından her yılsonu düzenlenen ve çocukça taleplerin dillendirildiği yıl sonu etkinliğinde meclis üyeleri, çocuk hakları anıtı önünde bir basın açıklaması yaptılar. Yapılan basın açıklamasında sözü ilk alan çocuk meclisi üyesi Gülbahar Tuğrul, herkesin yeni yılını kutlayarak, "Kahkahalar, yeni heyecanlar, çocuklar, şenlik, eğlence ve tatlı "sürprizler" olsun. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın. Bir kere söylensin ve yeter olsun. En önemlisi sevgi olsun. Aşkolsun. Barış olsun, kardeşlik olsun. Çocukça bir dünya olsun" dedi.

Yapılan basın açıklamasında kısa bir konuşma yapan Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, çocukların dile getirdikleri talepler karşısında büyüklerin artık susması gerektiğine vurgu yaparak, çocukların yeni yılını ve bayramını kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title