Haberler

Diyarbakır Aniden Bastıran Dolu ve Yağmur, Hayatı Olumsuz Etkiledi

aniden bastıran dolu ve yağmur, hayatı olumsuz etkilediDiyarbakır'da bugün saat 11.00 sıralarında başlayan şiddetli dolu ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

aniden bastıran dolu ve yağmur, hayatı olumsuz etkiledi

Diyarbakır'da bugün saat 11.00 sıralarında başlayan şiddetli dolu ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, uzun süre binaların saçaklarında beklemek zorunda kalırken, yürümeyi tercih edenler ise yağmurun etkisiyle ıslandı. Bugün sabah saatlerinde güneşli bir havanın etkili olduğu Diyarbakır'da, saat.11.00 sıralarında şiddetli yağış meydana geldi. Güne sıcak bir hava ile başlayan şehir merkezinde anidren bastıran yağmur ve dolu yağışı, kısa sürede hayatı olumsuz etkiledi. Kısa sürede şiddetini artıran yağmur ve dolu, şehirde hayatı felç etti. Şiddetli yağış nedeniyle kentte yer yer trafik sıkışıklıkları yaşanırken, bazı caddelerde su taşkınları olduğu görüldü. Havanın sıcak olduğu bir güne başlayan Diyarbakırlılar ise aniden bastıran yağışa hazırlıksız yakalandı. Yağışa dışarıda yakalanan vatandaşlar, uzun süre binaların saçaklarında beklemek zorunda kalırken, bazı vatandaşlar da şiddetli yağış altında yürümeyi tercih etti. Yaklaşık yarım saat boyunca gök gürültülü ve sağanak şekilde devam eden yağmur ve dolu yağışı, bir süre sonra etkisini yitirmeye başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title