Haberler

Diyarbakır ak parti'li yılmaz çök önemli demokratik reformlara öncülük ettik+-

Güncelleme:

AK Parti'li Yılmaz: Çök önemli demokratik reformlara öncülük ettikAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, partilerinin iktidarları döneminde önemli değişim ve dönüşümlerin yaşandığına dikkat çekerek, "Sosyal hayattan, gelir dağılımını düzeltmede çok büyük gelişmeler sağlandı.

Ak Parti'li Yılmaz: Çök önemli demokratik reformlara öncülük ettik

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, partilerinin iktidarları döneminde önemli değişim ve dönüşümlerin yaşandığına dikkat çekerek, "Sosyal hayattan, gelir dağılımını düzeltmede çok büyük gelişmeler sağlandı. Demokrasi alanında çok köklü dönüşümler yapıldı. Çok önemli demokratik reformlara öncülük ettik" dedi.

Diyarbakır'da, AK Parti Siyaset Akademisi Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat ve çok sayıda partilinin katılı katılımıyla düzenlendi. Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Son 18 yılda ekonomiden sosyal hayata, demokrasiden dış ilişkilere kadar önemli değişim ve dönüşümlerin yaşandığını anlatan Yılmaz, AK Parti'nin uzun süren iktidarında çok ciddi başarılara imza atıldığını söyledi. Yılmaz, "Sosyal hayattan, gelir dağılımını düzeltmede çok büyük gelişmeler sağlandı. Demokrasi alanında çok köklü dönüşümler yapıldı. Çok önemli demokratik reformlara öncülük edildi. Bunlarla beraber Türkiye'nin dış politikadaki etkinliğinde de değişim oldu. Birçok coğrafyada önemli bir değişim dönüşüm süreci yaşanıyor. Eskisinden daha fazla rekabet çatışma olduğunu görüyoruz. İslam coğrafyası ve Orta Doğu çatışma alanı oldu. Türkiye ise farklı bir yerde yer aldı. Büyük mesafe kat eden bir ülke oldu. AK Parti ve lideri Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ve bölge için büyük bir şans oldu. Orta Doğu'nun şimdiki döneminde Türkiye'de güçlü bir parti ve yönetici olmasaydı Türkiye'nin durumu farklı olurdu. Terör örgütleri Türkiye'nin istikrarını kırmak istediler. Bu yapılara dış güçler destek verdiler ama çok şükür Türkiye dimdik ayakta kaldı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır AK Parti Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title