Haberler

Diyarbakır'a Yeni Bir Marka

Güncelleme:

Diyarbakır'da altın imalatı yapan üç yatırımcı birleşerek kent merkezinde bünyesinde 50 personel barındıran yeni bir atölye kurdu.

Nuzar Gold Diyarbakır markasıyla Türkiye'nin tüm illerine satış yapmaya başlayan yatırımcılar, Diyarbakır kent merkezinde ise Zerya Parakende satış mağazasını görkemli bir açılışla Diyarbakırlıların hizmetine sundu.

Parekende satış mağazasının açılış Törenine Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Ömer Yurdusev, Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Batman Vali Yardımcısı, Pırlanta sektörünün ünlü firmalarından MACHA pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Küçükçakmak, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Vekili Şehymus Ayhan, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Metin Aslan Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri,İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hürata, İl Sağlık Müdürü Sait Avar,Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Akkul İle il ve ilçelerde altın satışı yapan imalatçı ve esnaflar katıldı.

DİYARBAKIR'A MARKA ŞART

Açılış töreninde kısa bir açıklama yapan Nuzar Gold Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Ortaç, Diyarbakır'ın artık markalaşmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Alyans, bilezik, kişniş, akıtma, Paralı Bilezik, Küpe, Kolye ve Özel tasarımların üretiminin böylesi bir tesisin artık Diyarbakır'da bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kentimiz için böylesi bir ihtiyacı karşılamanın güç birliğiyle mümkün olduğuna inanarak üç yatırımcı birleşip marka tescilini yapmış olduğumuz Nuzar Gold markasıyla Diyarbakır'dan ülkenin tüm illerine kendi üretimimiz olan takılarımızı satışa başlamış bulunmaktayız.

VATANDAŞIMIZ FAYDALANSIN

Profesyonel kadro ile oluşturduğumuz 50 personel ekibimizin kendi el sanatları ile üretilen takı ve özel tasarımlardan vatandaşlarımızın gezmeden bulabilmesi ve markamızı çok kısa süre içerisinde tüm illerimize tanıtmak amacıyla Zerya perakende satış mağazamızı açmış bulunmaktayız'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Türkiye Batman Ergani Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title