Haberler

Diyarbakır'a Katkı Sunan İş Adamlarına Plaket

Diyarbakır İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ne katkı sunan işadamlarına plaket verildi.

Diyarbakır İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ne katkıda bulunan işadamları Mahmut Ay ve Sedat Eser'e teşekkür plaketi verildi. Derneğin merkez binasında düzenlenen törende konuşan Dernek Başkanı Ejder Balçık, hiçbir siyasi partinin etkisinde olmadıklarını ve tek hedeflerinin Diyarbakır'a hizmet olduğunu söyledi.

Dernek olarak her geçen gün daha da güçlendiklerini ve ülkenin dört bir tarafında bulunan Diyarbakırlıları derneklerine üye olmaya davet ettiklerini belirten Balçık, "Derneğimiz Diyarbakır'ın tanıtımına ve gelişimine katkı sunmak için çalışan kapsamlı bir topluluktur. Burası sadece bir dernek değil, aynı zamanda Ankara'ya gelen hemşerilerimizin de bir evi sayılır. Bu evin büyümesi ve güçlenmesi ülke genelinde Diyarbakırlı işadamlarının ve bürokratlarımızın desteğiyle mümkündür. Derneğimiz güçlendikçe

burada mağdur olan hemşerilerimize ve öğrencilerimize daha fazla hizmet verebilme imkanı sağlayacağız. Mahmut Ay ve Sedat Eser'in derneğimize yaptığı katkılar, diğer iş adamlarımıza örnek olmalı" dedi.

İşadamı Mahmut Ay, Dernek Başkanı Balçık'ın temennilerine katıldığı belirterek, tüm Diyarbakırlıların dernek çatısı altında buluşmasını istedi. Derneğin merkez binasında düzenlenen törene, derneğin kadın komisyon başkanı Şair Ahmet Arif'in kız kardeşi Nezihe Erdoğan, Prof. Dr. Halil Değertekin, İsmail Hakkı Pınar, Sefa Gürbüz, Aslan Reşitoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

(AŞ-AŞ-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title