Haberler

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı Çınar Açıklaması

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı Yasin Çınar, "Birliğimize, dirliğimize, vatanımıza, milletimize, geleceğimize, istikrarımıza, seçimlerimize, seçtiklerimize el uzatanlara ve varlığımıza kastedenlere asla fırsat vermeyeceğiz." dedi.

Çınar, FETÖ'nün geçen yıl 15 Temmuz'daki darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla sendika binasında yaptığı basın açıklamasında, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve demokrasiyi hedef alan bu darbe girişiminde, tüm Türkiye'nin tek ses ve tek yürek olduğunu söyledi.

O gece birlik ve beraberliği hedef alan vatan hainlerine en güzel cevabı yine bu vatanın öz evlatlarının verdiğini dile getiren Çınar, şunları kaydetti:

"Bu kalkışmaya karşı başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere hükümetimiz ve bütün milletimiz cesur bir şekilde karşı koymuştur. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına hayatımızın her anında Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve demokrasimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz. Birliğimize, dirliğimize, vatanımıza, milletimize, geleceğimize, istikrarımıza, seçimlerimize, seçtiklerimize el uzatanlara ve varlığımıza kastedenlere asla fırsat vermeyeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet Sen Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title