Haberler

Diyaliz Merkezi ve Çocuk Kreşi İnşaatı Devam Ediyor

Kilis Devlet Hastanesi Bahçesine Hayırsever İşadamları Tarafından Yaptırılan Diyaliz Merkezi ve Kreşin İnşaatının Tamamlanma Aşamasına Geldiği Bildirildi.

Kilis Devlet Hastanesi bahçesine hayırsever işadamları tarafından yaptırılan diyaliz merkezi ve kreşin inşaatının tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.

Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Fuat Karakuş, Kilis Devlet Hastanesi'ndeki boş arsaya hayırsever Ganime Dökülgen tarafından yaptırılan diyaliz merkezi ve kreşin Haziran ayı içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Opr. Dr. Fuat Karakuş, "Hastanemizin yan tarafındaki boş alana yapılan diyaliz merkezi ve çocuk kreşini Haziran ayı içerisinde açmayı planlıyoruz. Kreş 0-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek. Devlet Hastanesi içerisinde hizmet veren diyaliz ünitesi ise Haziran ayı içerisinde yeni binaya taşınacak. Diyaliz merkezi işadamı Mahmut Cümbüş ile Mehmet Hanifi Cümbüş tarafından 500 metrekare alan üzerine 2 katlı olarak yapılıyor. Diyaliz merkezinin de faaliyete geçmesiyle birlikte hastanemizin büyük bir ihtiyacı tamamlanmış olacak" diye konuştu.

(MAD-SMR-OÇ-Y) 30.04.2008 18:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title