Haberler

Diva'dan Gülben Ergen'e Şok Sözler!

Güncelleme:

Gülben Ergen'in yasak aşk yaşadığı iddiası magazin dünyasını alt üst etmişti. O tartışmalara Türk sanat müziği sanatçı Bülent Ersoy dahil oldu.

GÜLBEN Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşayıp Erhan Çelik'i aldatması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü sunucu Zehide Yetiş, "Erkekleri ayartıyor." diye yorum yaparken Bülent Ersoy da meseleye kayıtsız kalamadı.

SADECE GÜLBEN Mİ HATALI?

Bülent Ersoy, bu akşam Beyaz TV Ana Haber Bülteni'nde açıklama yaptı. Gülben Ergen konusuna değinen Bülent Ersoy, suçu iki tarafta da bulduğunu söyledi: "Sadece Gülben Ergen mi hatalı, burada erkekler hiç hatalı değil mi?.. Bunun da bir parça üzerine gidilmeli…"

"GÜLBEN ERGEN'İN SAVUNULACAK TARAFI YOK!.."

Divan, kesin bir dille olaya net bir tavır koydu: "Sakın ola ki zannetmeyin ki müdafaa ediyorum. Bunlar yanlış ötesi yanlışlar. Ama beyefendi de evli değil miydi?.. Çocuklarının annesi dururken, daha evliyken neden Gülben hanımla beraber oldu?.. O şimdi yani kanatsız melek mi?.."

Kaynak: Bültenler / Magazin

Gülben Ergen Bülent Ersoy Instagram Onur Akay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title