Haberler

Diva Bülent Ersoy, Yeni İmajıyla Tam Not Aldı

Güncelleme:

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'un yeni imajı tam not aldı. Diva, kül rengine boyattığı saçlarıyla dikkat çekti.

Bülent Ersoy, önceki akşam Levent Fuego'da sahneye çıkan Bülent Ersoy, sahne öncesi hayatının film olması hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

HABERLERE SON NOKTAYI KOYDU

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuşan Diva Bülent Ersoy, hayatının film olacağına yönelik çıkan haberlere son noktayı koydu. Ersoy, kendi hayatını milattan önce ve sonrası olarak ikiye ayırdığını ve her ikisinde de kendi rol almak isteyeceğini de sözlerine ekledi.

Diva Bülent Ersoy, Yeni İmajıyla Tam Not Aldı

KÜL RENGİ SAÇLARI VE KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Gece için özel hazırlanan Bülent Ersoy, kül rengi saçları, makyajı ve gösterişli kıyafetiyle dikkat çekti.

Diva Bülent Ersoy, Yeni İmajıyla Tam Not Aldı

Diva Bülent Ersoy, Yeni İmajıyla Tam Not Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

hikmet:

bülent ersoy bir sanatçı cinsiyeti , kılıgı kıyafeti kimseyi baglamaz bizim için önemli olan müzikleridir. Harika bir sesi var

11
1
yanıtYanıtla
Buket:

ne yapsa çirkin rabbim yardım eylesin

12
0
yanıtYanıtla
Aydinli..09:

Ya bu ADAMA niye millet bu kadar deger veriyor ??? . ADAM Diyorum öyleydi ve öyle. sirf bir seyleri kesmek, kestirmek ile kadin olunmaz. Hele o simarik ve edepsiz davranislari. Tipi desen Korkunc. Bir erke olarak. Bu sahis Gercek KADIN olsa ve dünyada HiiiiiiiiiiC kadin kalmasa yinede buna yaklasmam. Sesi güzel ona diyecegim yok hepsi bu.

7
4
yanıtYanıtla
AYDINLI..09:

Sayin Sadece Gercekleri yazan ZAT, Anladigim kadar sen BAYA ERKEKiN. Allaha sükür ben Ailemden Cok iyi terbiye aldim ve o yüzden bu sekilde yazdim. Senin Ailen sana bunun kadin oldugunu ve bu tür seyleri dogal karsilamani ögretmisler. OLABiLiR, saygi duyuyorum. Herkes ayni iyi ahlaka sahip olamiyor tabiki, ama bu senin sucun degil. O yüzden cok analyisli karsiliyorum. Ama bu tür insanlarin topluma salinmasina karsiyim hepsi bu. Senin görüsün farkli ve saygi duyuyorum sana ve düsüncene.

yanıt0
yanıt0
Sonunda oluyor:

Yaşını kabullenmeye başlıyor, darısı kıyafetlerinin başına.

10
1
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Zorla güzellik olmaz deyimi için Ajda Pekkan istisna, Bülent Ersoy ise kanıttır ( Kaynak sosyal medya)

8
0
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Bu alemde teksin Bülent Abi. .

8
0
yanıtYanıtla
pompeo:

bu herif kafadan sakat yaa . . . . birakin kendi haline . . . yapmayin böyle haber . . .

6
1
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Bülent Ersoy vatanı için askerlik görevini tamamlamış bir ünlü helal olsun. Geçersiz nedenlerle askerliğini yapmayan cinsiyet olarak erkek olan ünlüler utansın. .

6
1
yanıtYanıtla
HUZURSUZ AMCA:

BU DEVAMLI PERUK KULLANIR SACI ASKER TIRAŞIDIR

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title