Haberler

Diva Bülent Ersoy Hastaneye Kaldırıldı

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı. Üzücü haberi ünlü yapımcı Osmantan Erkır, Instagram hesabından duyurdu.

Popstar 2018 Programının yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır, İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafla Bülent Ersoy'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Erkır, "Bizim biriciğimiz, çok kıymetlimiz Sevgili Bülent Ersoy'umuza acil şifalar diliyorum" dedi.

YAYINA ÇIKIP ÇIKMAYACAĞI BELLİ DEĞİL

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, ağır grip teşhisiyle İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ersoy'un çarşamba günü Popstar 2018 canlı yayınına çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil.

OSMANTAN ERKIR DUYURDU

Diva'nın hastaneye kaldırıldığını duyan ünlü yapımcı Osmantan Erkır, "Yayında bizimle olmasını ümit ediyoruz. Bülent Hanım'ın doktoru önümüzdeki günlerde kararını verecek" dedi.

Tedavisi yatarak süren Bülent Ersoy için hastane yönetiminin, odanın bulunduğu katı Ersoy'a tahsis ederek kattaki tüm hastaları diğer katlara taşıdığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (49)

Uzuluyorum:

Size ne zarari var ya,ne pis yurekli insanlarsiniz,acinacak haldesiniz,bu kadinki butun mirasını mehmetcik vakfina bagisladi,biraz iyi olun kabiniz muhurlenmis pis kotuler

7
16
yanıtYanıtla
belesci umut:

yav kardesim sende calis kazan nedemek kazancini fakirlere bagislasin dilenciler bile bizden zengin fakirlik ancak calisarak asilir hepimiz fakirlik cektik baskasinin parasindan malindan kimene ya ben bütün ömrümü haril haril calisarak kazanip bos bos oturan kisiye ne yardim edecem yavmami var

yanıt1
yanıt0
aliyar:

Mezara girince yanindaki ölüleri de cikattirsin

17
1
yanıtYanıtla
1915:

Dinazor

9
6
yanıtYanıtla
E.S:

niye kat boşaltılıyor orada yatanlar da insan ve hasta ayıp değilmi ?

14
1
yanıtYanıtla
PORTUK:

koca danayı yemiştir oda gaz yapmıştır salsın az geçer

9
5
yanıtYanıtla
Geçmiş olsun:

Bülent beye geçmiş olsun dileklerimi iletir misiniz

12
1
yanıtYanıtla
vatan tek:

yavas yavas ölsün.

6
7
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ BOZKURT:

doğum sancısı mı nesi varmış. . . . .

10
2
yanıtYanıtla
yenicherry:

tam bir osmanlı hanımefendisi.

0
12
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title