Haberler

Dısney Xd’nin "Fineas Ve Förb" "Zincir Reaksiyonu" Etkinliğine Katılın

Güncelleme:

İstanbul, İzmir Ve Antalya'nın Ardından "FİNEAS VE FÖRB" "ZİNCİR REAKSİYONU" Etkinliği Bu Hafta İstanbul'da Sonu Buluyor...

Disney XD'nin 'Zincir Reaksiyonu' etkinliği, Antalya'nın ardından bu hafta İstanbul İstinye Park'a geliyor. Çocuklar ve ailelerin "Fineas ve Förb"ün maceralarından esinlenerek oluşturulmuş birbirinden ilginç aktivitelere katılabilecekleri "Zincir Reaksiyon"un son etkinliği, sevilen müzisyen ve oyuncu Emre Altuğ'un katılımı ve sunumuyla gerçekleşecek. Etkinli 1 Ağustos'ta İstinye Park'ta.

Bu etkinlikte çocuklar, günlük hayatta kullanılan malzemelerden yararlanarak kendi "Zincir Reaksiyonlarını" yaratacak ve kahramanları "Fineas ve Förb"ün adımlarını izleme şansını yakalıyacaklar. Bu misyonla görevlendirilmiş bir 'deli bilim adamı' ve danışmanlar, ilginç yapıların nasıl inşa edildiğini göstermek için tüm gün orada bulunacaklar.

Gerçekleştirilecek etkinlikte gün boyunca sürpriz ödüller dağıtılacak, alanda

herkesin eğlenebileceği interaktif oyunlar yer alacak. Etkinlik, tüm 'Zincir Reaksiyonları'nın ardından, çocukların yaptıkları işin sonucunu görebilecekleri heyecan verici bir finalle son bulacak.

Film ekipleri, çocukları kendi tasarımlarını geliştirirken görüntüleyecek ve bu içerik daha sonra www.disneyxd.com.tr'ye yüklenecek. Burada, çocuklar favori 'Zincir 'Reaksiyon'larını oylayabilecekler. İsteyen Temmuz ve Ağustos'ta, Fineas ve Förb'ün kendi hayali tasarımlarını nasıl inşa ettiklerini görebilecekleri siteye giriş yapıp 'Zincir Reaksiyonu' oluşturma alıştırması da yapabilirler.

Bu yaz Disney XD kanalında, üvey kardeşlerin tüm çılgınlıklarını ve arka bahçelerinde devasa bir hız treni inşa ederek rüyalarını uç noktalara taşıdıkları animasyon gösterisi "Fineas ve Förb"ü kaçırmayın. Her seferinde, onları annelerine ispiyonlamaya çalışan kız kardeşleri Candice'i, onları ele verecek kanıt bırakmayarak engelliyorlar. Bu arada, ailenin kıt akıllısı Perry, gizli bir ajan olarak ikili hayat sürüyor ve her bölümde Doktor Doofenshmirtz ile yüzleşiyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title