Haberler

    Disney'in Canlı Aksiyon Filmi Mulan'dan İlk Fragman Geldi

    Disney, bugün Kadınlar Futbol Dünya Kupası finalinde 1998 yılında yayınlanan Mulan'ın canlı aksiyon versiyonunun ilk fragmanını paylaştı. Niki Caro (Whale Rider) tarafından yönetilen ve Yifei Liu'nun başrolde oynadığı film, 2020'nin Mart ayında çıkış yaptığında Disney stüdyolarının canlı aksiyon film arşivine eklenecek.

    Mulan filminde Yifei Liu, bir savaş gazisi olan ve Tzi Ma tarafından oynanan Hua Zhou'nun kızı Hua Mulan rolünü canlandırıyor. Bir Hun işgalini engellemek için askerlik hizmetine çağırılan Mulan'ın babası evin tek erkeğidir. Babasının askere gitmesine gönlü razı gelmeyen Mulan, babasının evde kalmasını ister ve saçlarını aynı bir erkek gibi yaparak askere gider. Askerde Ping adını alan Mulan, Hunlar ile girdikleri savaşta zekâsını kullanarak Çin ordusunun galip gelmesini sağlar.

    Filmde Komutan Tung rolünde Donnie Yen, Cheng Honghui rolünde Yoson An, orijinal animasyon filminde olmayan bir karakter olan Xian Lang rolünde Gong Li, Bori Khan rolünde Jason Scott Lee ve imparator rolünde ise Jet Li oynuyor. Mulan'ın animasyon filmindeki ejderhası bu filmde olacak mı olmayacak mı henüz tam olarak bilinmiyor.

    Film, Barry Cook ve Tony Bancroft'un yönettiği 1998 animasyon filmine dayanıyor ve Disney'in Orman Çocuğu, Güzel ve Çirkin, Dumbo ve Aladdin gibi aksiyon klasiklerinden yaptığı canlı aksiyon film uyarlamalarını takip ediyor. İlk çıktığı yıllarda ortalığı kasıp kavuran ve yıllar içerisinde kült haline gelen bu Çin merkezli Disney filmi, 27 Mart 2020 tarihinde bizlerle buluşacak.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Futbol Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title