Haberler

Dısko Partileri İle 1 Aralıkta Geri Dönüyor!!

Güncelleme:

DJ & psikolog Cenk Erdem'in Sony Music Türkiye Etiketiyle Vitrinlere Çıkan Albüm projesi "Psycho Disco" Partiye Dönüşüyor!

"Unutmak İçin Dans Et!" sloganıyla 70'ler, 80'ler, 90'lar ve günümüzün en iyi disko hitlerini bir araya getiren DJ & psikolog Cenk Erdem'in Sony Music Türkiye etiketiyle vitrinlere çıkan albüm projesi "Psycho Disco" partiye dönüşüyor!

Psycho Disco gecelerinin ilki en iyi dans şarkılarıyla 1 Aralık'ta Beyoğlu Olimpia Event Hall'da.

Cerrahpaşa'da psikolog olarak çalışmış olan ve hala eğitim seminerlerine devam eden Erdem, yıllarca radyo programları yapmış bir DJ olarak, hala her Çarşamba TRT Ankara Radyosu'nda canlı bağlantılarla programlarına devam ediyor.

Melankolik hastaların özellikle güzel sesle okunan şarkılara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Cenk Erdem, çok satan İyileştiren Şarkılar ve Psycho disco projelerinden sonra bu kez Psycho disco ile İstanbul'da 70'lerin ve 80'lerin disko gecelerini tekrar canlandırmaya hazırlanıyor.Psycho Disco partilerinin ilki 1 Aralık gecesi, olimpia Event Hall'de saat 21.00'da başlıyor olacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title