Haberler

Dışişleri Bakanları, Viana Do Castello'yu Gezdi

AB Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısına Katılacak Üye Ülkelerin Dışişleri Bakanları, Bugün Portekiz'in Kuzeyindeki Viana Do Castello Kentinde Şehir Turu Yaptı.

AB gayriresmi dışişleri bakanları toplantısına katılacak üye ülkelerin dışişleri bakanları, bugün Portekiz'in kuzeyindeki Viana do Castello kentinde şehir turu yaptı.

Portekiz tarafından 7-8 Eylül tarihlerinde Viana do Castello şehrinde düzenlenen "Gymnich" tipi AB gayriresmi dışişleri bakanları toplantısına katılacak AB ülkeleri dışişleri bakanları, Viana do Castello'da şehir turu yaptı. AB Dış İlişkiler Komiseri Benita Ferrero Waldner, yaptığı kısa açıklamada, "Bence bu toplantıda Rusya, stratejik ortaklık adına çok büyük bir öneme sahip. Rusya ile oldukça karmaşık bir ilişki içindeyiz ama ilişkilerimizi devam ettireceğiz" dedi.

Öte yandan, ilk yurtdışı ziyaretini Portekiz'e yapacak olan Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın toplantının ikinci günündeki çalışma yemeğine katılmak üzere Portekiz'e hareket ettiği öğrenildi.

(İHA-EA-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title