Haberler

Dışişleri Bakanı Sinirlioğlu KKTC'de

Göreve geldikten sonra ilk resmi yurtdışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, akşam saatlerinde Lefkoşa’ya geldi.

Göreve geldikten sonra ilk resmi yurtdışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, akşam saatlerinde Lefkoşa'ya geldi.

Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu resmi temaslarda bulunmak üzere KKTC'ye geldi. Geçici hükümette Dışişleri Bakanı olarak görev alan Feridun Sinirlioğlu, Lefkoşa'daki Ercan Havalimanı'nda KKTC'li mevkidaşı Emine Çolak, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Sinirlioğlu ve Çolak daha sonra havalimanının VIP salonunda kısa bir süre görüştüler. Temaslarına yarın başlayacak olan Sinirlioğlu KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Başbakan Ömer Kalyoncu ve Dışişleri Bakanı Sayın Emine Çolak ile görüşmelerde bulunacak.

Sinirlioğlu'na KKTC'deki temasları sırasında Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Vekili Ahmet Muhtar Gün, Dış Politika Danışmanı Ayşe Sezgin, Bakanlık Sözcüsü Tanju Bilgiç, Özel Kalem Müdürü Aytül Komit ve diğer bakanlık yetkilileri eşlik ediyor. Sinirlioğlu, temaslarını tamamlamasının ardından yarın KKTC'den ayrılacak. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Feridun Sinirlioğlu Türkiye Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title