Haberler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Şehit Taziyesinde

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çavuşoğlu'nun taziye evini ziyareti

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da

Bakan Çavuşoğlu, şehit polisler Esmer ve Nazilli ile merhum AESOB Başkanı Sevimçok'un ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit düşen polisler Kazım Esmer ve Coşkun Nazilli ile hayatını kaybeden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Antalya'da temaslarını sürdüren Bakan Çavuşoğlu, bir hafta önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AESOB Başkanı Sevimçok'un ailesini ziyaret etti.

Antalya Valisi Muammer Türker ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'nde yaşayan Sevimçok'un ailesiyle bir süre görüşen Çavuşoğlu, aileye ve AESOB Yönetim Kurulu üyelerine taziyelerini iletti.

Çavuşoğlu daha sonra, 15 Mart'ta Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit edilen özel harekat polisi Kazım Esmer'in, Kepez ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Bakan Çavuşoğlu, ardından yine Nusaybin'de bir hafta önce terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin Alanya ilçesindeki babaevine, taziye ziyaretinde bulundu.

Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in de katıldığı ziyarette, acılı baba Durmuş Nazilli'ye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Nusaybin Nazilli Antalya Politika Güncel Haberler

title