Haberler

    Şampiyonluk Hedefleyen Beşiktaş, Vodafone Park Dışında Maç Kazanamıyor

    Güncelleme:

    Ligde oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak geçen sezonu tekrarlayan Beşiktaş, attığı ve yediği gol sayılarında da bir ilerleme kaydedemedi.

    İlk 9 hafta rakip ağlara 15 gol bırakan siyah-beyazlılar, kalesinde 12 gol görüp +3 averaja sahip olurken, geçen sezon aynı haftayı 14 gol atıp 10 gol yiyerek +4 averajla kapatmıştı. Geçen sezon 9 haftada 4 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkartabilen Şenol Güneş'in öğrencileri, bu sezon ise 5 deplasmandan yine 1 galibiyet çıkartabildi.

    BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK DIŞINDA KAZANAMIYOR

    Şenol Güneş'in, Beşiktaş ile üst üste iki şampiyonluk yaşadığı dönemde deplasman maçlarında ciddi puanlar kazanan siyah-beyazlılar, artık Vodafone Park dışında maç kazanmakta bir hayli zorlanıyor.

    Beşiktaş geçen sezonun tamamında 17 deplasman maçından sadece 7'sini kazanıp, 10'unda takılmış ve 25 puan kaybetmişti. Şampiyonlar Ligi'nin olmadığı bu sezonda ise deplasman kayıpları yine değişmedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    tinerci1903:

    galatasrayın deplasman fobisi var ama . yersenn. . asıl bizim varmış

    3
    0
    yanıtYanıtla
    yok tak:

    bizum uşak haklı dür parayi dolar olarak alması lazume

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Vayvay:

    Kazanamaz çünkü şenola parasını euro üzerinden ödemezseniz öyle olur.adam 19 trilyon alacağına 16 trilyon alıyor .3 trilyon zarar etti.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title