Haberler

Diş Protezinde Ağız Kokusu Problemine Son

Güncelleme:

Diş protezinde ağız kokusu problemine son

GlaxoSmithKline'ın diş protezi kullananlar için geliştirdiği Corega, diş protezi kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet, protezin temiz kalmasını sağlayarak kokuya sebep olan bakterilerin yüzde 99.9'unu yok ediyor.

GlaxoSmithKline'ın diş protezi kullananlar için özel olarak geliştirdiği Corega, protez kullanımına bağlı sorunları gidermeyi sürdürüyor.

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet; antibakteriyel etkisi sayesinde diş plaklarına neden olan mikrop ve bakterilerin oluşumunu önlüyor. Diş protezini çizmeden temizleyip ağız kokusunu önleyerek diş protezi kullanıcılarına ferah bir nefes imkanı veriyor. Diş protezinin temiz kalmasını sağlarken kokuya sebep olan bakterilerin yüzde 99.9'unu yok ediyor.

Corega Temizleyici Tablet, aşındırıcı maddeler içermediği için dişlere göre daha yumuşak bir yapıya sahip olan diş protezini çizmeden temizliyor, böylelikle protezin ömrünü uzatıyor. Üstelik diş protezi üzerinde çay, kahve ve nikotinden kaynaklanan inatçı lekeleri ortadan kaldırıyor. Her gün düzenli kullanıldığında leke ve plak oluşumunu da önlüyor.

Corega Temizleyici Tablet, nane aromalı içeriği sayesinde ferahlık hissi isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet'in tavsiye edilen satış fiyatı: 15,5 TL

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet Beyazlatıcı tavsiye edilen satış fiyatı: 17TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title