Haberler

Dış Basında Beşiktaş İçin Transfer İddiaları

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için santrfor, sağ bek ve 10 numara adaylarına her gün yeni isimler ekleniyor.

Şu ana kadar Göztepe ile sözleşmesi biten Demba Ba ve Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz ile prensipte anlaşan siyah beyazlılar, sağbek adayı olarak ta Dorukhan Toköz ile protokol sözleşmesi yapmıştı.

Bu üç ismin yanı sıra menajerler tarafından da her gün kulübe bir çok isim öneriliyor. Meksika takımı Tigres ile olan sözleşmesi sona eren Fransız golcü Andre Pierre Gignac bu isimlerden birisi. Meksika basınında yer alan haberlere göre Gignac'ın menajeri Beşiktaş'a haber göndererek görüşme talebinde bulundu. Siyah-beyazlıların transfer komitesinin bu talebe olumlu yaklaştığı ve Gignac için bir görüşme gerçekleştirecekleri de haberde yer alan ayrıntılar içinde.

Beşiktaş için ismi geçen bir diğer oyuncu da Everton'un yedek orta saha oyuncusu Davy Klaassen. İngiliz medyasına göre de Beşiktaş Davy Klaassen için Everton ile masaya oturmaya hazırlanıyor. 25 yaşındaki oyuncu geçen sezon transfer olduğu Everton'da yeteri kadar forma şansı bulamadı.Hollandalı 10 numara'nın Talisca'nın yerine düşünüldüğü ve Beşiktaş'ın Klaassen için istekli olduğu İngilizler tarafından habere konu olan iddialar arasında.

TALİSCA İÇİN SÜRE YARIN DOLUYOR

Bu arada Beşiktaşlıların ve Benficalıların merakla beklediği 'Talisca'nın bonservisi ne olacak' sorusunun cevabı yarın belli olacak.

Siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncunun bonservisini 21 milyon Euro karşılığında alması için belirlenen opsiyon süresi yarın akşam dolacak. Talisca'nın bonservisini alıp başka bir takıma satmak için Avrupa'da ve Çin'de çeşitli takımlarla temas kuran Beşiktaş şu ana kadar bu isteğini gerçekleştirecek bir anlaşma ortamı sağlayamadı. Ancak transfer döneminde 1 saatte bile tüm şartların değiştiği düşünüldüğünde sürenin dolacağı son ana kadar söz hakkı Beşiktaş'ta olacak, aksi durumda ise Talisca'nın tüm hakları Benfica'ya geçecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Anderson Talisca Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title