Haberler

Dirk Kuyt: "Tarih Yazmak İstiyoruz"

UEFA Avrupa Ligi 3.Tur ilk maçında Viktoria Plzen'i 1-0 yenerek tur için önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe'de Dirk Kuyt, karşılaşmanın ardından bazı açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Viktoria Plzen'i 1-0 yenerek tur için önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe'de Dirk Kuyt, karşılaşmanın ardından bazı açıklamalarda bulundu. Aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Kuyt; "Avrupa maçlarını kaybetmeyen bir takımla oynadık. Aslında oyunun gidişatına baktığımızda iyi bir rakip değilmiş gibi gözüktü. Bu bence yanlış, çünkü biz çok iyi oynadık. Oyunu tam anlamıyla hem defansif hem ofansif olarak domine ettik. Sadece bir hata yaptık o da direkten döndü. Belki bir gol daha atabilirdik ama bu sonuçla da mutluyuz" açıklamalarında bulundu.

"TARİH YAZMAK ADINA HER ŞEYİMİ VERMEK İSTİYORUM" Maçtaki performansı sorulan Hollandalı futbolcu; "Fenerbahçe gibi bir takımda oynamak bir keyiftir, mutluluktur. Bu takım için Avrupa'da ve Türkiye'de tarih yazmak adına her şeyimi vermek istiyorum. Son olarak 2008 yılında çeyrek final oynamıştık. Bunu bir daha başarırsak harika bir şey yapmış oluruz" sözlerini kaydetti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Fenerbahçe Dirk Kuyt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title